Skydda plasten på din snöskoter

Inom bilvård så är så kallade keramiska produkter väldigt populära, det var några år sen nu som dom revolutionerade marknaden. De keramiska egenskaperna gör att lacken blir mer lättvättad, vatten och därmed smuts vill helt enkelt inte fastna på samma sätt. Man ökar även djupet i lacken radikalt.

Nu har vi tagit fram Trim coat som är en keramisk produkt speciellt för plast, dels för att skydda men även återställa urblekt plast – med ett hållbart resultat! Då vi själva har skoteråkare inom företaget så har vi insett vilken grym produkt Trim coat är för snöskotrar.

Om du behandlar din snöskoter varje år med Trim coat så kan vi garantera att plasten inte kommer att bli urblekt på samma sätt, du kommer även att uppleva att snön inte kommer att vilja fastna lika lätt och att den blir mer lättvättad.

Återställ blekt plast på din snöskoter

Om din snöskoter har några år på nacken och plasten har blivit urblekt så kommer den att bli som ny igen efter att du har applicerat Trim coat. Till skillnad från många andra produkter som inte är keramiska så är resultatet även hållbart, du kan ledigt räkna med att det håller säsongen ut.

Applicera Trim coat

Trim coat är enkelt att applicera! Se först till att ytorna du ska applicera riktigt rena. Behöver du rengöringsmedel så rekommenderar vi Multi clean som är en effektiv allrengöring, har du sot och olja så kan du behöva rengöra med Degreaser PRO.

Nu har du en riktigt ren skoter, vi rekommenderar även att sprita ytorna först, detta görs enkelt med Surface prep, detta för att säkerställa att man har en yta helt fri från fett. Sen är det bara att börja applicera Trim coat, du märker fort hur mycket du behöver och antagligen klarar du dig bra med den medföljande svampen, skulle du få ett överflöd så torkar du enkelt bort det med en microfiberduk.

Tips! Har du trånga ytor som ska appliceras så använd en microfiberduk istället för appliceringssvampen.

Extremt hydrofobisk yta

Avrinningen kommer göra att smut och is inte fäster lika lätt och skotern blir betydligt mer lättvättad.

Produkter relaterade till artikeln…

139,00 kr exkl. moms 111,20 kr
129,00 kr exkl. moms 103,20 kr
99,00 kr exkl. moms 79,20 kr