Vi arbetar kontinuerligt med att miljöanpassa vårt arbete och våra produkter utan att tumma på kvalité och användarvänlighet.

I vår egen produktlinje – Arcticlean, arbetar vi ständigt med att utveckla och ta fram nya produkter för att göra fordonsvård enklare och bättre. Produkterna utvecklas dels i våra egna lokaler men även hos våra samarbetspartners vilket gör att vi har grundläggande kunskap och kan ge rätt produkttips och supporta de flesta utmaningar som kan uppstå för dig som kund.

Vår uppgift utgör till stor del av att utbilda och stödja våra kunder, detta genom de bilvårdsguider och instruktioner vi ständigt uppdaterar på sidan, sociala medier, även genom kurser, utbildningar, klubbträffar etc.

» Kontakta oss gärna om det är något ni undrar över!

Superkoncentrerade produkter

De allra flesta av våra produkter är superkoncentrerade, i många fall blandas dom så mycket som 1:150 vilket ger ett väldigt lågt pris för brukslösning. Produkterna är dessutom ofta dryga även utspädda.

Det vill säga att vi istället för att frakta vatten komprimerar kemet så mycket det går, vilket underlättar i alla led från leveranser, miljöpårverkan till din slutekonomi.

Även våra färdigblandade produkter är ofta väldigt dryga, t.ex. att våra polermedel har otroligt lång körtid vilket gör att flaskan räcker längre eller våra keramiska coatings där så lite som 30ml kan räcka mellan 4-6 bilar eller i vissa fall ännu fler.

Bra för din ekonomi

Genom produkternas koncentration hamnar priset för brukslösning per liter ofta lägre än konkurrerande produkters pris för brukslösning. Du slipper många onödiga köp och att yta tas upp i onödan.

Bra för miljön

Vi arbetar hela tiden mot att vara så miljövänliga som möjligt samtidigt som vi inte vill tumma på effektiviteten på produkterna.

Istället för att fokusera på olika miljömärkningar försöker vi få produkterna superkoncentrerade, vilket gör att man slipper frakta vatten i långa transporter, färre förpackningar som behöver återvinnas. Sist men inte minst tillhandahålla produkter som verkligen gör sitt jobb.