Vilka är vi?

Pingens.se drivs av Ping AB, 556818-5606. Företaget har sitt säte på Frösön. Företagets postadress är Stockevägen 56, 832 56 Frösön.

Önskar du att komma i kontakt med oss så använd vår kontaktsida eller skicka ett e-post till kundservice@pingens.se.

Ping AB är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.

Vi samlar in personuppgifter och förklarar varför

Först och främst – vad är en personuppgift? En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person exempelvis ditt namn, telefon- och personnummer.

Vi samlar inga personuppgifter utan att du själv gör ett aktivt val på hemsidan som vid ett köp där du fyller i dina uppgifter i kassan och skickar dessa till oss, om du fyller i vårt kontaktformulär eller registrerar dig för vårt nyhetsbrev.

Säkerhet och vart dina personuppgifter tar vägen vid en beställning?

Vid en beställning så kommer dina uppgifter att sparas i vårt webbshopssystem. Webbshopssystemet drivs av WordPress och WooCommerce och detta ligger på en säker server hos vår webbhotellsleverantör Angry Creative webbyrå / Synotio AB. Utöver att vi sparar dina uppgifter hos oss så används de även av våra samarbetspartners för ekonomi- och fraktlösningar. Vill du veta mer om hur dina uppgifter behandlas av våra samarbetspartners så kan du läsa mer hos respektive företag.

DHL
https://www.logistics.dhl/se-sv/home/fotnot/local-privacy-notice.html

Unifaun
https://www.unifaun.com/integrity_policy/

Svea ekonomi
https://www.svea.com/se/sv/om-oss/svea-ekonomi/personuppgiftsbehandling/

Fortnox
https://www.fortnox.se/om-fortnox/integritet-och-sakerhet/

Oderland – https://www.oderland.se/support/artikel/hur-hanteras-mina-personuppgifter/

Oderland säkerhet
https://www.oderland.se/sakerhet

Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Tillgång, rättelse och rätten att bli glömd

Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras digitalt i ett läsbart format. Du har även rätt att få dina uppgifter redigerade om de skulle vara felaktiga. Vi kan även radera dina uppgifter på din begäran och det finns få undantag till rätten av radering, exempelvis så har vi rätt att behålla dina uppgifter för att uppfylla en rättslig förpliktelse (bokföringslagen).

Innehåll från andra webbplatser

Det finns tillfällen då vi bäddar in innehåll från andra webbplatser på vår hemsida. I dessa fall så fungerar det precis som att du besökt den andra webbplatsen. YouTube bäddar vi kontinuerligt in filmer ifrån.

Du kan läsa mer om YouTubes policy och säkerhet här
https://www.youtube.com/intl/sv/yt/about/policies/#community-guidelines

Google Analytics & Ads

För att vi ska kunna utveckla både vår verksamhet och hemsida så använder vi Google Analytics som är en tjänst för att se hur besökare använder vår hemsida.

Google Ads är annonser som visas på Google och hemsidor som är anslutna till deras annonssystem. Du har säkert lagt märke till att du får upp annonser från hemsidor du precis har besökt, detta är en tjänst från Google.

Vill du veta mer eller styra över hur Google Ads visar annonser för dig så besök dessa sidor.

Information
https://policies.google.com/technologies/cookies

Inställningar
https://adssettings.google.com

Facebook Pixel

Det finns en koppling mellan vår hemsida och Facebook som gör att Facebook håller reda på vilka som besöker vår hemsida. Detta för att Facebook då kan visa reklam från oss till de som mest troligt är intresserad av våra produkter. Pixeln gör även så att vi kan visa våra produkter även på vår Facebook sida.

Mer information
https://www.facebook.com/policies/cookies